Vakantiewoningen in Noord Ierland

De Verblijven » Vakantiewoningen in Noord Ierland

Vakantiewoningen in Noord Ierland

U bent welkom voor een wandeling in onze omgeving en te genieten van de Flora en Fauna of maak een wandeling naar de oevers van het meer en geniet en relax van de omgeving.

Onze accommodatie ligt in een ongerepte gevoelige omgeving, en we zijn ons er terdege van bewust omdit gebied op een integere manier te beheren.

Innishbeg Cottages is ontstaan in 1984 toen we het entrée gebouw renoveerden .Daarna is de kleine vakantiewoning gerenoveert in 1987 en in 1994 hebben we twee grotere woningen gebouwd om te voorzien in grotere groepen.

Onze wens is te voorzien in een relax verblijf voor onze gasten , maar er zijn ook ontzettend veel mogelijkheden om onze gasten te amuseren, wanneer ze dat wensen!!

Ons nieuwste onderkomen (verblijf) spa & yoga center bied onze gasten massage , sauna en whirlpool,ontspan tijdens Yoga of geniet van een schilder weekend!Geniet van de mooie rustige omgeving van Innishbeg Cottages in ons café of op de veranda , deze bied u een ongelovelijke vergezicht over Blaney Bay Lough Erne. Voor de kinderen zijn er schommels en klimtoestellen op het speelveld.

Dus wanneer je kunt genieten van buiten activiteiten zoals: vissen, fietsen, wandelen, zwemmen, varen, klimmen of vogels-spotten dan is dit de ideale omgeving!

We kunnen u voorzien van materieel om te vissen ,koelkasten zijn aanwezig voor het bewaren van aas en we verwelkomen huisdieren onder toezicht.

Vakantiewoningen in Noord Ierland photo gallery

Upcoming Events

Find us on Facebook

Get In Touch

Innishbeg
Blaney
Enniskillen
Co. Fermanagh
BT93 7EP
Ireland
Phone: +447775592252
Email: gabbytotti30@gmail.com

"Set within the orchard of Innish Beg Farm, Blaney Spa and Yoga Centre Ireland enjoys some of the finest views over lough erne. Leave, only to come back."

We are situated seven miles from Enniskillen at Blaney Bay in County Fermanagh, a lakeland area of unspoilt natural beauty renowned for its superb fishing, peace and tranquillity. Just a short drive from the Wild Atlantic Way we are ideally situated as your base for exploring throughout the west of Ireland.